Duettino är två ugnar i en, gjord för utomhusbruk och Duetto för inomhusbruk.

Nu 25% höst rabatt Ordinarie pris 44 800 kr nu 35840 kr.

Duettino: mat som tillagas på två sätt och ger värme i huset. Denna dubbla ugnen kan du laga pizza, focaccia, grilla, steka, göra grytor, grönsaker, ugns potatis, bröd och kakor. Detta sker i två ugnskammare som upprätthåller olika temperaturer. 

Den första ugnskammaren. Ugnen är utrustad med ett dubbelt lager av ihåliga plattor, med den totala tjockleken av 5 cm vilket gör att värmen håller länge. Det rostfria stålet möjliggör en hög temperatur snabbt. Den keramiska glasdörren tål höga temperaturer är utrustad med en ratt för att justera förslaget och trähandtag. Rekommenderas för matlagning i form av pizzor, kakor och grillat alla slag.

Den andra ugnskammaren. Eldfast keramisk sten i tjockleken är 7,5 cm. De ihåliga keramik plattorna bevarar en jämn värme som sedan överförs till maten du lagar. Det rostfria stålet gör det möjligt att snabbt nå rätt tillagnings temperatur.  Rekommenderas för baka bröd direkt på tegel och i pan stekar, grytor, grönsaker, ugnspotatis och söta efterrätter. Varje ugnsutrymme är utrustad med en temperaturgivare på höger sida. 

De keramiska glasdörrarna ger dig möjlighet att övervaka tillagningen. Tack vare ventilationssystemet, sprids värmen mycket väl i den omgivande miljön.