Denna vedeldad ugn är skapad för trädgårdar och familjer. 4 pizze har en unik design med inbyggda sido hyllor, plats för ugnsplåtar, ingredienser, ugnsformar och tillbehör.  Den stora ugnsöppningen gör att du kan laga upp till 4 pizzor på 90 sekunder eller baka 4 kg bröd samtidigt.

Passar bra i trädgården men även på balkonger och terrasser. Kupolen är av rostfritt stål, utvecklad för att snabbt nå arbetstemperatur samtidigt som den keramisk fiberisoleringen bibehåller en långvarig värme.  

Ugnens botten är gjord av utbytbara eldfasta plattor som lagrar värmen och förmedlar det till maten. Ugnen är utrustad med en pyrometer. De inbyggda bakre hjulen gör det möjligt att flytta ugnen enkelt och snabbt placera den var du vill. 

4 pizze finns gasol driven eller vedeldad version, bevara funktionerna och egenskaperna i en vanlig stenugn, men med ett klick lyser det och efter några minuter kan du laga fantastiska pizzor och rätter. Det är mångsidigt och väl anpassad till de krav som ställs i det moderna livet. 

4pizza2.jpg
4pizza1.jpg