Denna exklusiva ugn är utav eldfast material, har ett valv av rostfritt stål. Den når arbetstemperatur snabbt och enkelt. Perfekt för pizza bak, bröd, steka i, grilla kött, fisk eller grönsaker. Men även lergods rätter och desserter. Hjulen gör att den är lätt att flytta och använda.

De delar av rostfritt stål är täckta med pulverlack, som tål höga temperaturer. Hällen i ugnen bildas av eldfasta utbytbara stenar med tjockleken 2,5 cm, som är speciellt utvalda för att kunna lagra värme länge och överföra den till maten du lagar. Isoleringen i den keramiska fibern gör det möjligt att upprätthålla värmen länge inne i ugnen.

Du kan laga två pizzor samtidigt och 2 kg bröd för bakning. Taket är helt i rostfritt stål vilket gör det möjligt att nå mycket höga temperaturer med användning av mindre trä. Ugnen har en termometer monterad på höger utsida som anger temperaturen i förbränningskammaren.

Dörren med trähandtag är bekväm att hålla, med den kan du styra eldens intensitet. 
Ugnen anländer hem nästan klar för användning. Det är bara att koppla skorstenen med ett par skruvar, montera ben och hjul.

Vår Ciao kommer i färgerna brandgul, granitgrå och mörkgrön. 

Mulit funktions bord finns i tre storlekar 100,130, 160, 190 cm

Mulit funktions bord finns i tre storlekar 100,130, 160, 190 cm